Sunday, 18 November 2012

busuk !

hei pompuan !
bangkai kalo da busuk tu, ttup mcm mane pon tetap busuk jugak tau ! aku xpham la knape kt dunia wujud manusia mcm kau..


da tau slah sndiri xpayah nak putar belit ayat mcm kau tu suci sgt..hak tui !tolong la sis,jage skit prangai tuh..stress aku dgn kau tau !


arggghhhh !!! tension aku tension..
bile kite da jage die,die kate kite x pedulikkan die..tp ko yg xnmpak sbnarnyer....hmm....pasrah2...



#supayaAllahmelembutkanhatikauyangdahkerassangattu....aminn...

Friday, 9 November 2012

frustrated !

kenkadang aku agak jeles ngn sestengah org bile situasi kite x mcm situasi die,.knape boyfie die boleh jd caring sgt pd girlfie die..why its not happen to me..quite jealous sometimes..sometimes im hoping HE will be the same as he was before.. :'((sometimes i feel wanna drop a tears, thinking why HE change so much..mcm xnak ambek tahu pasal aku pon...

DIA penah kate, DIA jage aku mcm menetang mnyak yang penuh...tang mane yang DIA jage tu aku xtau larh...erm,.da naseb..dapat pakwe xmcm pakwe org laen...da syang,sabar jela..

dear,i juz want u to know _ i do love u sooo much !!



Tuesday, 24 July 2012

Monday, 23 July 2012

choi ! !

jangan pandai cakap kalo xpandai nak buat !


jangan bagi harapan kat orang !


sumpah aku x suke....




#cakap je pandai. .>:(

Sunday, 22 July 2012

hullos...

actually,aku baru je dalam dunia blog n...so,aku agak xtau nk tulis ape dalam blog..blog ni aku anggp sbg diari peribadi...so,arini aku nak tulis psal LELAkI !...........why??
bagi aku lelaki n adalah menyusahkan...!dulu la...aku pikir klo xde laki pon buleh idop larr bro..!pasai apa nak susah2 pikiaq pasai hang...ceh ceh..tp skunk sjak si mR.AN tu wujud dalam idop aku,haish.....idop serba x kena...ermm....ni ke yg org sibokate cinta?org kate cinta boleh ubah idop seseorang...brubah ke aku??ape je la labu..aku bukan suke sgt sbut pasal cinta n...agak geli seyhh..tp itu la kenyataannya sekarang.....


#hAckS ^^,

Friday, 20 July 2012

nak tau ?

hullo....

ape khabar kepada yg sume bloggers...heh heh...afifah name diberi,tp aku lebih suke dipanggil dikpi...dikpi???nme yg memang dari kecik da lekat...aku suke name tu,..aku orang n.9..tp tercampakt klantan untuk 3 taun...oh god...study kt negeri org..jaohnye....pengenalan done,k bai !


*menuntut ilmu hingga ke negeri China...*kononnye...- -'